header_robertdoorbos_chantalbles
Zie ook:
Delen

Robert Doornbos schept duidelijkheid: ‘We gaan verhuizen’

Iedereen die Robert een beetje kent, weet waar zijn hart sneller van gaat kloppen. Hij weet dan ook zeker waar hij naartoe wil verhuizen.

Robert Doornbos en Chantal Bles

Chantal Bles en Robert Doornbos zijn al jaren samen en hebben twee kinderen: dochter Jada en zoon Josh.

Ruim 10 jaar geleden ging Robert al eens op zijn knieën voor Chantal. Nadat hun dochter Jada te horen kreeg kanker te hebben werden de trouwplannen in de koelkast gezet, wat natuurlijk begrijpelijk is. Jada werd kankervrij verklaard en alles leek weer goed te gaan bij de familie, dus besloot Robert opnieuw op zijn knieën te gaan. Ook hier zei Chantal volmondig ‘ja’ op. Het stel trouwden twee maanden geleden en aankomende zomer vieren zij het huwelijksfeest in Italië.

Verhuizen

Bij Robert zit de liefde voor racen in het bloed en hij is dan ook graag op de racebaan te vinden. Hij heeft nu zijn droomwoning gevonden en dat deelt hij graag met zijn volgers. Het is namelijk een gigantische villa met een groot zwembad en een tennisbaan, maar met een immens grote racebaan eromheen. ‘Schat we gaan verhuizen’, schrijft hij er lachend onder. Volgers en wij twijfelen of Chantal het daar ook mee eens zou zijn. Voor Robert zou het in ieder geval een droomwoning zijn en voor zijn zoontje Josh misschien ook wel. 

Bron en Beeld: Instagram Robert Doornbos.

Delen

Meer over Robert Doornbos

Lekker Lenig: Chantal & Robert's pilates avontuur op het scherm
Lekker Lenig: Chantal & Robert’s pilates avontuur op het scherm
GE-WEL-DIG: Robert Doornbos maakt grootste droom van zoontje waar
GE-WEL-DIG: Robert Doornbos maakt grootste droom van zoontje waar
Lees alle artikelen over Robert Doornbos