100%NL Magazine Valentijn

LIEFDE: Zo romantisch waren de BN’ers deze Valentijnsdag!

Wat een weekend vol liefde! Heb jij nog iets leuks gehad van je Valentijn of je geheime aanbidder? Veel BN’ers pakten ook groots uit dit weekend. Even alle romantiek op een rijtje!

Koning Willem-Alexander

De meest romantische foto van dit weekend was toch wel van Willem-Alexander en zijn Maxima. Ruim 20 jaar later ging hij namelijk weer op zijn knieën. Op het ijs!

Tino Martin

Zanger Tino Martin kocht een bos prachtige rozen voor zijn Valentijn. ‘Roosjes voor m’n mooie meisje. Fijne valentijn’, schrijft hij bij de foto met zijn vriendin.

Jutta Leerdam

Schaatster Jutta Leerdam geniet van het natuurijs met haar grote Valentijn: Koen Verweij!

Rolf Sanchez

Rolf Sanchez deelt een foto van zijn valentijn en wenst al zijn volgers ook een fijne Valentijnsdag.

Tiesto

Met zijn vrouw en moeder van zijn kindje gaat DJ Tiesto terug naar het Wilde Westen op Valentijnsdag.

Emma Heesters

Voor Emma Heesters was het gister niet alleen Valentijnsdag, maar ook haar jubileum met vriend Wesley! ‘Ik houd zoveel van jou dat woorden het niet kunnen beschrijven. Ik ben dankbaar dat ik mijn soulmate heb gevonden. Op nog vele jaren!’

Nikkie Plessen

Modeontwerpster Nikkie Plessen is al 17 jaar gelukkig met grote liefde en beste vriend Ruben Bontekoe. Nikkie vindt zichzelf ‘nul romantisch’, maar met dit leuke berichtje maakt ze een hoop goed!

Simon en Annemarie Keizer

Volgens Annemarie Keizer maak Simon haar elke dag aan het lachen. En dat vindt ze heerlijk!

Monique Smit

Voor Monique is Valentijnsdag een dag om omringd te zijn door vrienden, familie en buren. Gister was ze namelijk weer op het ijs te vinden. En deelde ze deze leuke foto.

Nick en Kirsten Schilder

Voor Kirsten is er maar één Valentijn en dat is Nick!

Chantal Janzen

Vandaag is ze jarig, maar gister zette ze even haar man in het zonnetje. ‘Als we ooit weer ’s op vakantie mogen waar we met z’n allen samen genieten van weinig tot niks doen en alleen maar eten en spelletjes spelen dan wil ik weer bij hem in het team.’

Bron: Instagram | Beeld: Instagram