100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Meegluren met de romantische vakantie van Max Verstappen en Kelly Piquet!

Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet zijn het jaar 2023 goed gestart met een romantische vakantie!

Max Verstappen

Dat Max Verstappen het in zich heeft om races te winnen, is voor niemand iets nieuws. Keer op keer verovert hij de eerste plaats en daardoor werd hij een paar weken geleden voor de tweede keer wereldkampioen. En dat terwijl hij er in december 2021 ook al vandoor ging met de titel.

Kelly Piquet

Uit een eerdere relatie heeft Kelly al een dochter: Penelope, waar Max ook een hele goede band mee heeft. Maar of er in de toekomst ook kleine Verstapjes aan komen?

Aan Vogue liet Kelly weten: ‘Persoonlijk zou ik graag meer kinderen willen’. Hoe leuk zou het zijn als de twee samen een kindje mogen krijgen?

Romantische vakantie

Het jaar 2023 kon voor Max en Kelly niet beter beginnen! Op het prachtige St. Barths genoten zij samen, met onder andere het gezin van Max zijn zus, van een zonovergoten vakantie.

Op Instagram deelt Kelly een aantal jaloersmakende kiekjes waarop goed te zien is dat iedereen er met volle teugen van genoot.

Natuurlijk was er tijd voor het gezin en voor de kinderen, maar Max en Kelly namen ook even de tijd voor elkaar. Op één van de foto’s zie je dat het verliefde stel hand in hand loopt. Wat een mooi koppel toch!

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet

Delen

Meer over Max Verstappen

ZIEN: Vriendin Max Verstappen showt haar billen op het strand!
ZIEN: Vriendin Max Verstappen showt haar billen op het strand!
ZIEN: Innige foto van Max Verstappen en zijn oma gaat viral!
ZIEN: Innige foto van Max Verstappen en zijn oma gaat viral!
Lees alle artikelen over Max Verstappen