100%NL Magazine Roxeanne Hazes
Zie ook:
Delen

Roxeanne Hazes in therapie: ‘Ik heb op de rem getrapt’

Roxeanne wil zich focussen op haar zoontje én muziek, maar dat ging een tijd geleden even niet meer. Zij vertelt erover in Strandgasten.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd.

Met haar moeder heeft Roxeanne een turbulente relatie. Na de dood van haar vader waren Rachel, Roxeanne en André heel hecht samen, en altijd met z’n drieën. Maar in de loop der tijd is daar verandering in gekomen. Een tijd lang heeft Roxeanne geen contact gehad met André en André niet met Rachel. Nadat André en Rachel weer goed contact hadden samen, zijn de relaties tussen moeder en haar kinderen nu allebei bekoeld.

Therapie

Roxeanne was samen met Kraantje Pappie en S10 te gast bij Strandgasten. Het nieuwe programma van Nick, Simon en Kees. Toen Kees met Roxeanne aan het vliegeren was, vroeg hij of het door Fender komt, dat Roxeanne’s muziek op een lager pitje is komen te liggen. ‘Ik heb daar vooral voor gezorgd, want ik heb heel diep gezeten. Ik heb echt even op de rem getrapt. Dat is heel goed voor mij geweest’, vertelt Roxeanne eerlijk.

Bij Roxeanne staat haar gezin op 1 en daar maakt zij zoveel mogelijk tijd voor vrij. ‘Ik vind dat het allerleukste. Lekker mama zijn. Maar nu ik lekker met muziek bezig ben… Ik zit in een goede flow’, laat zij weten. Ook vertelt zij openhartig over het feit dat zij al best wel lang therapie heeft om haar trauma’s te verwerken. ‘Dat beschrijf ik op dit album. Ik hoop daarmee mensen te helpen.’ De reden dat Roxeanne vorige week niet bij de rechtszaak tegen haar moeder aanwezig was, heeft dan ook te maken met haar mentale gezondheid. Hopelijk gaat het snel beter met Roxeanne..

Bron en Beeld: Strandgasten

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Erik Zwennes deelt liefdevol bericht over Roxeanne: 'Laten we er nog eentje doen'
Erik Zwennes deelt liefdevol bericht over Roxeanne: ‘Laten we er nog eentje doen’
GENIETEN: De leukste gezinskiekjes van Roxeanne, Erik en Fender in de sneeuw
GENIETEN: De leukste gezinskiekjes van Roxeanne, Erik en Fender in de sneeuw
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes