100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

OOH LALA: Roxeanne Hazes poseert in nietsverhullende outfit

Op Instagram deelt Roxeanne een foto van zichzelf en volgers worden gek. Zonder kleding, maar met een zwarte, leren jas aan, poseert zij.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd. Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar in de tussentijd kregen zij een kindje, Fender. Het huwelijk is daarom uitgesteld en het gezin geniet met volle teugen van elkaar. Wij en al Roxeanne’s volgers krijgen dagelijks een glimlach op het gezicht van de leuke dingen die Roxeanne en Erik met hun zoontje Fender doen. Heerlijk gezinnetje

Nietsverhullende outfit

Roxeanne tikte vorige week de bijzondere leeftijd van 30 jaar aan. Precies om twaalf uur ‘s nachts lanceerde zij haar nieuwste nummer ‘Ik Ben Vrij’. Nu, een week later, deelt zij opnieuw een foto op Instagram, waarbij zij haar fans bedankt voor de mooie reacties die zij heeft gekregen. De foto die Rox erbij deelt, liegt er niet om. De zangeres poseert naakt in een zwarte, leren jas. Wauw, wat ziet zij er goed uit en wat een prachtige foto is dit. ‘Pracht meid ben je een echte topper’ en ‘ECHT WAUW’, is een greep uit de enthousiaste reacties. Hier zijn wij het volkomen mee eens. Super mooi nummer bij een nog mooiere vrouw!

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes.

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Volgers zijn het massaal eens: Fender lijkt sprekend op opa André Hazes
Volgers zijn het massaal eens: Fender lijkt sprekend op opa André Hazes
Roxeanne Hazes deelt mooi nieuws over verloofde
Roxeanne Hazes deelt mooi nieuws over verloofde
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes