Roxeanne Hazes: 'Dit is hoe ik naar de toekomst kijk. Ik ben hoopvol, maar ook realistisch'
Zie ook:
Delen

Roxeanne Hazes: ‘Dit is hoe ik naar de toekomst kijk. Ik ben hoopvol, maar ook realistisch’

Roxeanne heeft de afgelopen zeven jaar in één korte, mooie en bijzondere video gebundeld. Wauw...

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd. Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar in de tussentijd kregen zij een kindje, Fender.

7 jaar in één video

Roxeanne bracht vanmorgen haar nieuwe nummer uit en daarbij heeft zij haar emoties laten gaan. De mooiste en leukste video’s heeft zij samengevoegd en dat heeft voor een hele speciale clip gezorgd. ‘Ik kies niet zo vaak voor metaforische teksten. Die zijn er al veel in het Nederlands en daar zijn anderen weer ontzettend goed in. Doe mij maar een bepaald recht voor zijn raap-schrijven en een meer op de neus boodschap. De titel en gedachte van dit liedje is daar een goed voorbeeld van. Dit is hoe de afgelopen jaren voor mij eruit zagen en hoe ik naar de toekomst kijk. Ik ben hoopvol, maar ook realistisch. Het lukt niet altijd om niet in oude patronen te belanden, maar een slechte dag is nog geen slecht leven.’ Dit is een stukje tekst uit het cd-boekje. Wat bijzonder zeg…

Monique Westenberg, de schoonzus van Roxeanne, reageert ook onder de video. ‘Ooooh zo leuk je filmpje erbij. Fennie !!! Liedje zit de rest van de dag in m’n hoofd’, schrijft zij.

https://www.instagram.com/reel/Cxw6iiWMMNm/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes.

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: 'Niets meer aan doen, mama'
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes