100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Roy Donders: ‘Ik wil het niet over mijn geaardheid hebben’

De stylist van het zuiden is al een tijdje gelukkig met een vrouw, maar dat was voorheen wel anders. Nu vertelt hij erover.

Roy Donders

Roy Donders staat ook wel bekend als de Stylist van het Zuiden. Hij is een ondernemer, kapper stylist en zelfs volkszanger. Roy werd bekend van zijn televisieprogramma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, waarvan uiteindelijk zes seizoenen zijn gemaakt. Roy bracht later een huispakken lijn uit en deze gingen echt als warme broodjes over de toonbank. Roy heeft tot begin dit vorig jaar altijd relaties gehad met mannen, maar toen hij Michelle tegen het lijf liep, werd hij voor het eerst verliefd op een vrouw.

Geaardheid

Roy Donders had een interview met Libelle en aangezien veel mensen benieuwd zijn naar zijn geaardheid, begon hij zijn interview duidelijk: ‘Ik wil het in dit interview liever niet over mijn geaardheid hebben. Er is best veel over gezegd en geschreven. Ik heb besloten dat dat iets van mij is, niet van het publiek, en dat ik dat deel privé houd.’

De stylist houdt zich nu met andere dingen bezig, maar ooit is hij bereid om zijn verhaal te doen. ‘Ooit kom ik er nog wel een keer mee naar buiten, dan vertel ik het hele verhaal. Want het was niet zwart-wit, er ging een langer traject van verandering in mij vooraf aan het moment dat ik gevoelens kreeg voor een vrouw. En toen dat gebeurde vond ik dat erg apart’, vertelt hij. Op het moment dat Roy gevoelens voor Michelle kreeg, schakelde hij gelijk hulp in van een vriendin. ‘Ik weet nog dat ik in die tijd mijn beste vriendin belde en zei: ‘Ik heb nú toch iemand ontmoet. Deze vrouw zorgt ervoor dat ik continu in haar buurt wil zijn.’ Sindsdien is hij samen met Michelle. Het stel verwacht binnenkort zelfs hun eerste baby. Wat een geluk..

Bron en Beeld: Libelle

Delen

Meer over Roy Donders

Geweldig babynieuws voor Roy Donders en Michelle
Geweldig babynieuws voor Roy Donders en Michelle
Verdrietig nieuws voor Roy Donders: 'Plots afscheid van jou moeten nemen'
Verdrietig nieuws voor Roy Donders: ‘Plots afscheid van jou moeten nemen’
Lees alle artikelen over Roy Donders