100%NL Magazine Roy Donders
Delen

Roy Donders neemt heftig en definitief besluit over de toekomst

Roy Donders deelt nieuws over sterilisatie "Dat doe ik echt voor haar."

Roy Donders

Het geluk lacht Roy Donders toe! Toen hij vorig jaar de blonde Michelle tegenkwam was het liefde op het eerste gezicht, en gelukkig voor Roy wederzijds! Vanaf dat ene moment waren Roy en Michelle een setje en onafscheidelijk. Op Instagram zetten zowel Roy als Michelle hun wederhelft regelmatig in het zonnetje en schreeuwen ze de liefde voor elkaar van de daken. Zo mooi om te zien.

Uit een eerdere relatie heeft Michelle al een dochter, waar Roy inmiddels een hele goede band mee heeft. Samen met Michelle kreeg Roy kortgeleden ook een dochter, Romi.

Sterilisatie

Roy Donders is van plan zich te laten steriliseren. Dat zegt de realityster in een vooruitblik op de nieuwe aflevering van zijn serie ‘Roy Donders Altijd Wat Bijzonders’ die woensdagavond te zien is.“Dat het doorgeknipt gaat worden, daar zijn we al over uit”, zegt Roy in de korte video. “Dat doe ik echt voor haar, hè.” De realityster is er nog niet over uit of hij zijn zaadcellen wil laten invriezen. “Ik denk als je misschien weet dat het daar nog ingevroren ligt, dan ben je er misschien ook altijd mee bezig.” 

 

 

 

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Roy Donders

Delen

Meer over Roy Donders

Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: 'Voor altijd in ons hart'
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Voor altijd in ons hart’
Lees alle artikelen over Roy Donders