100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Roy Donders laat zich uit over diefstal en arrestatie

De geruchten dat Roy en Michelle een tas boodschappen hadden gestolen, gingen heel snel rond. De stylist uit het zuiden vertelt nu hoe het zit.

Roy Donders

Roy Donders staat ook wel bekend als de Stylist van het Zuiden. Hij is een ondernemer, kapper stylist en zelfs volkszanger. Roy werd bekend van zijn televisieprogramma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, waarvan uiteindelijk zes seizoenen zijn gemaakt. Roy bracht later een huispakken lijn uit en deze gingen echt als warme broodjes over de toonbank. Roy heeft tot begin dit jaar altijd relaties gehad met mannen, maar toen hij Michelle tegen het lijf liep, werd hij voor het eerst verliefd op een vrouw.

Diefstal

Verschillende juicekanalen brachten het nieuws naar buiten dat Roy en Michelle een tas vol boodschappen hebben gestolen bij de plaatselijke Jumbo en dat zij daarvoor zelfs zijn gearresteerd. In een video op Instagram bijt Roy van zich af en vertelt hij hoe het echt zit. ‘Daar is niets van waar. We hadden onze boodschappen natuurlijk gewoon op de band gelegd, afgerekend’, vertelt hij. Naast de afgerekende boodschappen, droeg Michelle ook nog een tas om haar nek. ‘Omdat we ook boodschappen voor m’n moeder mee moesten nemen. Michelle is natuurlijk zwanger dus die vergeet nog wel eens wat. Dus toen wij eenmaal bij de kassa kwamen, kwam ze erachter dat ze die tas nog om haar nek had. Vervolgens heeft ze die boodschappen op de band gelegd, ook afgerekend’, laat hij weten. ‘Ik kan de bon nog laten zien’, zegt hij eerlijk. 

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders.

Delen

Meer over Roy Donders

Verdrietig nieuws voor Roy Donders: 'Plots afscheid van jou moeten nemen'
Verdrietig nieuws voor Roy Donders: ‘Plots afscheid van jou moeten nemen’
ZIEN: Roy Donders en Michelle showen hun wasbordjes op het strand
ZIEN: Roy Donders en Michelle showen hun wasbordjes op het strand
Lees alle artikelen over Roy Donders