100%NL Magazine Ruud de Wild
Delen

Ruud de Wild gefocust op zichzelf: “Hoofd legen maken en de oude worden”

Ruud heeft het een en ander meegemaakt de laatste tijd en focust zich nu helemaal op zichzelf!

Ruud de Wild

Ruud de Wild is niet alleen radio-dj en kunstenaar, maar ook een hele trotse papa van drie kinderen: Toy Travis, Johnny en Teddy.

Ruud heeft een paar jaar een relatie gehad met Olcay Gulsen. De twee reisden de wereld rond en maakten de mooiste momenten mee, maar toch besloten zij onlangs uit elkaar te gaan. ‘We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken. We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde. Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie. We hebben na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf’, schreven zij samen.

Focust op zichzelf

Een lange tijd geleden maakte Ruud het heftige nieuws bekend dat hij darmkanker had. Na het nieuws onderging Ruud verschillende operaties en is hij inmiddels kankervrij verklaard. Toch laat Ruud zich nog regelmatig checken, zodat hij zeker weet dat alles goed zit. Voor Ruud is het extra belangrijk om goed op zijn gezondheid te letten. Hij is de laatste tijd daarom veel aan het zwemmen en deelt daarover een bericht op zijn Instagram. Daarbij schrijft hij: “Hoofd legen maken en de oude worden.” Je ziet het bericht hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Ruud de Wild

Delen

Meer over Ruud de Wild

LEZEN: Ruud de Wild deelt heftig verhaal en doet aangifte
LEZEN: Ruud de Wild deelt heftig verhaal en doet aangifte
LEZEN: Ruud de Wild doet boekje open over liefdesleven
LEZEN: Ruud de Wild doet boekje open over liefdesleven
Lees alle artikelen over Ruud de Wild