100%NL Magazine Ruud de Wild
Zie ook:
Delen

Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? ‘Dit weekend heb ik geoefend.’

Zegt Ruud de Wild de radio vaarwel en kiest hij voor een carrièreswitch? Op Instagram geeft hij tekst en uitleg!

Ruud de Wild

Ruud de Wild, de man met die onmiskenbare stem, heeft al decennialang de radio veroverd. Of het nu de vroege middag is of de avondspits, Ruud weet precies hoe hij zijn luisteraars moet vermaken met zijn unieke humor en scherpe interviews.

De afgelopen jaren waren voor Ruud best pittig. In 2021 werd er bij Ruud darmkanker ontdekt. Na verschillende operaties werd hij gelukkig negen maanden later kankervrij verklaard. Maar dat was niet alles, na een relatie van een aantal jaar met Olcay Gulsen besloten de twee om er een punt achter te zetten.

Gezin

Als er iets is waar Ruud de Wild heel erg blij van wordt, dan zijn dat wel zijn prachtige kinderen. In totaal is Ruud de vader van drie kinderen: Toy Travis, Johnny en Teddy. Als Ruud tijd vrij heeft probeert hij dan ook zoveel mogelijk tijd met de drie door te brengen. Het is voor ons als volgers heel leuk om Ruud zo happy te zien als vader.

Carrièreswitch?

Op Instagram deelt Ruud de Wild dat hij een paar dagen aan het vertoeven was in de stad van de liefde: Parijs. In een jaloersmakende video deelde Ruud de meest mooie beelden van zijn trip. Én een opvallend bericht!

‘Zoals je misschien weet hou ik van Parijs. Uiteindelijk wil ik reisleider worden en iedereen deze stad laten zien. Dit weekend heb ik geoefend.’

De volgers van Ruud vinden het een fantastisch idee dat hij reisleider gaat worden in Parijs en ze bieden zich dan ook massaal aan om mee te gaan. ‘Ik wil wel een toer…. maar ik zie dat er meer gegadigden zijn’, schrijft iemand onder de post. De tijd zal het leren Ruud! 😉

Bron en Beeld: Instagram Ruud de Wild

Delen

Meer over Ruud de Wild

Ruud de Wild beleeft onvergetelijke avond met jongste dochter
Ruud de Wild beleeft onvergetelijke avond met jongste dochter
Ruud de Wild deelt nostalgische foto 'Toen mouwloos nog gewoon kon'
Ruud de Wild deelt nostalgische foto ‘Toen mouwloos nog gewoon kon’
Lees alle artikelen over Ruud de Wild