100%NL Magazine Ruud de Wild
Zie ook:
Delen

Ruud de Wild beleeft onvergetelijke avond met jongste dochter

Ruud maakt graag tijd vrij voor quality time met zijn kinderen. Het afgelopen weekend was hij samen met zijn jongste dochter op stap.

Ruud de Wild

Ruud de Wild, de man met die onmiskenbare stem, heeft al decennialang de radio veroverd. Of het nu de vroege middag is of de avondspits, Ruud weet precies hoe hij zijn luisteraars moet vermaken met zijn unieke humor en scherpe interviews.

De afgelopen jaren waren voor Ruud best pittig. In 2021 werd er bij Ruud darmkanker ontdekt. Na verschillende operaties werd hij gelukkig negen maanden later kankervrij verklaard. Maar dat was niet alles, na een relatie van een aantal jaar met Olcay Gulsen besloten de twee om er een punt achter te zetten.

Kinderen

Ruud de Wild is gezegend met drie prachtige kinderen en hij maakt graag tijd vrij om leuke dingen met Toy Travis, Johnny en Teddy te doen. Zijn oudste dochter Toy Travis kreeg Ruud samen met Tatum Dagelet. Zijn jongste twee kinderen kreeg Ruud een paar jaar later met zijn toenmalige vrouw Aafke. Helaas hield deze relatie ook geen stand.

Onvergetelijke avond

Het afgelopen weekend genoot Ruud van quality time met zijn jongste dochter, Ted. Samen gingen zij uit eten in Amsterdam. Ruud geniet heel erg van dit soort momentjes met zijn kinderen en dat kunnen wij heel goed begrijpen. ‘Beste tafeldate die je kunt hebben’, ‘Kijk bij beide die ogen toch eens stralen. Geluksmomentjes.’ en ‘Beter kan het inderdaad niet, ze is zo’n schatje’, is een greep uit de reacties. Wat een geluk! 

Bron en Beeld: Instagram Ruud de Wild

Delen

Meer over Ruud de Wild

Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? 'Dit weekend heb ik geoefend.'
Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? ‘Dit weekend heb ik geoefend.’
Ruud de Wild deelt nostalgische foto 'Toen mouwloos nog gewoon kon'
Ruud de Wild deelt nostalgische foto ‘Toen mouwloos nog gewoon kon’
Lees alle artikelen over Ruud de Wild