100%NL Magazine Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk eerlijk over kinderwens

Samantha's relatie kent zijn ups and downs, maar tegenwoordig lijken zij en Daisy gelukkiger dan ooit. Tegen Shownieuws is zij eerlijk over haar kinderwens.

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is momenteel niet meer van tv en het podium af te denken. In 2013 deed de blondine mee aan het programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ en in het seizoen 2017-2018 gaf zij haar carrière nog een extra boost door mee te doen aan ‘The Voice of Holland’. Tegenwoordig blaast Samantha dagelijks veel locaties omver met haar geweldige stem, maar ook is zij regelmatig te zien bij RTL Boulevard, of als jurylid bij verschillende programma’s.

Kinderwens

Samantha is alweer heel wat jaren gelukkig met haar vrouw, Daisy. Het stel is al ruim 9 jaar getrouwd en Samantha deelt maar al te graag foto’s met en van haar ware liefde. De relatie van Samantha en Daisy kent, net als iedere relatie, zijn ups and downs, maar hier lijken zij steeds weer sterker uit te komen. Als Shownieuws de vraag stelt of Samantha kinderen zou willen, reageert zij: ‘Kinderwens. Ja, ja dat wil ik zeker nog wel. We willen zeker kinderen, alleen nu nog niet. Iedereen weet inmiddels waar het is stukgelopen, maar dat zit er zeker nog in voor de toekomst. Ja absoluut. Willen we nog steeds heel graag. Voorlopig houd ik het nog even bij dit kindje’, zegt zij lachend, terwijl zij wijst naar haar paard. Wat mooi. Wij wensen het stel al het geluk in de toekomst.

Bron en Beeld: Shownieuws