100pmagazine_sarahvansoelen
Zie ook:
Delen

Sarah van Soelen over André Hazes: ‘Hij is de liefste die ik ken’

Ook al zijn Sarah en André al een flinke tijd uit elkaar, zij blijft hem en zijn moeder Rachel toch steunen in de moeilijke tijden.

Stilte

Na een jaar lang mediastilte, liet André Hazes afgelopen maandag voor het eerst weer van zichzelf horen. Op Instagram plaatste de zanger een lang bericht, waarin hij vertelde dat hij in de donkerste periode van zijn leven heeft gezeten, veel hulp heeft gezocht en zijn verslavingen heeft overwonnen. De verslaving die hij naar eigen zeggen nog wel heeft, is die om graag op te treden voor al zijn fans. Er is na een lange periode een comeback in het verschiet dus.

Sarah

Iemand die André al die tijd al steunt, is zijn ex Sarah van Soelen. De relatie tussen de twee is al een flinke tijd over, maar toch laat zij steeds weten dat zij het beste met hem voor heeft. In gesprek met RTL Boulevard laat Sarah haar steun ook horen. ‘Ik hoop dat het goed met hem gaat en dat hij zichzelf herpakt heeft. Ik weet dat hij in een donkere periode heeft gezeten. Ik ben daar zelf ook bij geweest en dat vond ik heel erg om te zien. Daardoor hebben we alles op alles gezet en hem laten helpen. Ik hoop dat hij veel voor zichzelf heeft geleerd, weet wat hij leuk vindt, goede mensen om zich heen heeft en van zich af heeft leren bijten en met beide benen op de grond staat, want hij kan dit aan. Hij is de liefste die ik ken’. Wat een mooie woorden van Sarah. Zij heeft zeker het beste met hem voor. Toch hebben de twee geen contact meer en dat vindt Sarah ontzettend jammer. ‘We hebben zelf geen contact. Dat vind ik heel jammer want ik ben ook mijn maatje kwijt. Ik weet dat hij een hart van goud heeft en mijn deur staat altijd voor hem open.’

Steun

Niet alleen André wordt gesteund door zijn ex Sarah. Ook steekt zij moeder Rachel een hart onder de riem. ‘Ook ben ik trots op zijn moeder die dag en nacht voor hem heeft gezorgd. Ze heeft zich echt om hem bekommerd’, laat zij weten. Sarah reageert regelmatig nog op Rachel’s Instagramfoto’s en zij hebben zo nu en dan nog contact met elkaar.

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Sarah van Soelen

LEZEN: Ex van André Hazes opnieuw gelukkig in de liefde
LEZEN: Ex van André Hazes opnieuw gelukkig in de liefde
ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
Lees alle artikelen over Sarah van Soelen