100pmagazine_maximemeiland_dochters
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Dochtertje Maxime Meiland blijkt schaatstalent

De winter lijkt nu echt te zijn begonnen en de sloten en meren vriezen dicht. Maxime Meiland kon het niet afwachten en is samen met Claire gaan schaatsen.

Maxime Meiland

Samen met haar twee prachtige dochters en leuke man Leroy heeft Maxime het goed voor elkaar en vormen ze een fijn gezin. Met z’n viertjes wonen ze in een statig herenhuis in Noordwijk, maar deze villa staat na 8 maanden alweer te koop. Dit was niet het droomhuis van Maxime en Leroy en het huis dat dat wel is, hebben zij nu gekocht. Maxime en Leroy beleven samen met de kinderen de mooiste momenten en zij plannen regelmatig leuke uitjes. Never a dull moment in huize Meiland.

Schaatstalent

Op televisie is Maxime’s oudste dochter Claire al jaren te zien, maar ook op Instagram deelt Maxime veel van Claire en haar andere dochtertje, Vivé. Dit keer deelt Maxime een leuke video van haar 5-jarige dochter, waarop te zien is dat Claire talent blijkt te hebben voor schaatsen. De kleine meid gaat er zonder stoel en hulp helemaal zelf vandoor en zij gaat als een speer. Trotse Maxime schaatst achter Claire. Wat leuk om te zien dit!

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland