100%NL Magazine Shelly Sterk
Delen

SCHATTIG: Zo zag Shelly Sterk eruit in haar kinderjaren

Shelly Sterk deelt een super schattige foto uit haar kinderjaren op Instagram.

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark, samen hebben zij zoontje Jake. Het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereen zijn hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Tweede kindje

Shelly maakte een tijdje terug bekend zwanger te zijn van haar tweede kindje. Ook dit keer is Shelly in verwachting van een jongen. Shelly is dolenthousiast en zij deelt het geluk met haar volgers. Over de naam zijn Shelly en Mark het nog niet eens. Zij hebben 2 opties en Shelly heeft één voorkeur. ‘We vinden het leuk als het een beetje een internationale naam is die je niet snel verkeerd uitspreekt of verkeerd schrijft. Iets stoers’, zegt Shelly.

Kinderjaren

Shelly deelde afgelopen week een leuke foto uit haar kinderjaren. Zo schattig! Daarbij schrijft ze: “Jaja in korfaltenuetje hoor”. Wij zien zeker wat gelijkenissen met haar zoontje Jake. Je ziet de foto hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

Shelly Sterk deelt vakantiegeluk met gezin: 'Het allermooiste ooit'
Shelly Sterk deelt vakantiegeluk met gezin: ‘Het allermooiste ooit’
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon  Jake
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon Jake
Lees alle artikelen over Shelly Sterk