100%NL Magazine Shelly Sterk
Zie ook:
Delen

Shelly Sterk deelt kraakheldere 3D echo van ongeboren zoon: ‘In shock’

Shelly's ongeboren zoon groeit hard en tijdens een kraakheldere 3D echo valt Shelly iets op. Zij kan haar ogen niet geloven!

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark, samen hebben zij zoontje Jake. Het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereen zijn hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Uitgerekend

Shelly maakte onlangs bekend zwanger te zijn van haar tweede kindje en zij maakte vorige week bekend dat dit weer een jongen zal worden. Shelly is dolenthousiast en zij deelt het geluk dagelijks met al haar volgers.

In shock

Gisteren was een speciale dag voor Shelly, want zij heeft een pretecho laten maken. Zij deelt de kraakheldere 3D echo van haar ongeboren zoontje en daarbij schrijft zij: ‘Ik was in shock, want…’ Op de volgende foto zien wij de 3D echo en daaronder een foto van een pasgeboren Jake. ‘#2 lijkt echt bijna een exacte kopie van Jake’, schrijft Shelly en daar zijn wij het helemaal mee eens. Ongelooflijk dit, maar zo leuk om te zien!

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

Wegsmelten bij de foto's van Shelly Sterk en haar pasgeboren zoontje
Wegsmelten bij de foto’s van Shelly Sterk en haar pasgeboren zoontje
BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
Lees alle artikelen over Shelly Sterk