100%NL Magazine Shelly Sterk
Zie ook:
Delen

Shelly Sterk deelt grappige en realistische foto van állerlaatste loodjes

Shelly wacht al flink wat dagen op de komst van haar tweede zoontje, maar hij zit zo te lezen nog wel lekker in Shelly's buik.

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark, samen hebben zij zoontje Jake. Het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereen zijn hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Dolenthousiast

Shelly maakte vorig jaar bekend zwanger te zijn van haar tweede kindje en zij maakte kort daarna bekend dat dit weer een jongen zal worden. Shelly is dolenthousiast en zij deelt het geluk dagelijks met al haar volgers.

Chaggo en hormonaal

Als het aan Shelly ligt, wordt haar tweede zoontje vandaag nog geboren. Zij is er al flink wat dagen klaar voor, maar de kleine jongen zit nog goed in Shelly’s buik. Op Instagram plaatste zij vandaag een foto en daarbij schreef zij: ‘Yep. Zit er nog steeds in.’

Ook steekt zij andere zwangere vrouwen een hart onder de riem. ‘Omdat het op de gram altijd lijkt alsof alle andere preggo vrouwen in knappe hippe outfits leven… Ik leef ook gewoon in m’n preggo leggings en ben niet te doen chaggo en hormonaal vandaag’, schrijft zij. Wij zijn heel benieuwd of Shelly dit weekend gaat bevallen van haar tweede zoontje.

100%NL Magazine Shelly Sterk

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
FOTO: Shelly Sterk deelt emotioneel bericht over zoontje
FOTO: Shelly Sterk deelt emotioneel bericht over zoontje
Lees alle artikelen over Shelly Sterk