100%NL Magazine Shelly Sterk
Zie ook:
Delen

FOTO: Shelly Sterk deelt emotioneel bericht over zoontje

Shelly's zoontje Jake wordt bijna grote broer en hij kan het niet afwachten, maar stiekem vind hij het ook heel spannend. Dit is zo lief...

Gezin

Shelly Sterk is al jaren samen met haar man Mark Ebing. Met hem kreeg zij een hele schattige zoon: Jake. Met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee pretoogjes heeft Jake alles in huis om ieders hart te veroveren. Wij zijn helemaal fan van Jake!

Vorig jaar maakte Shelly bekend zwanger te zijn van haar tweede kindje en ook dit wordt een jongen. Hoewel de meeste mensen afgelopen week dachten dat Shelly al bevallen was, gaf zij haar volgers gisteravond nog een update. Shelly is nog steeds in verwachting…

Emotioneel bericht

Het is natuurlijk geweldig dat er nog een kleintje bij komt, maar eigenlijk is het ook heel spannend voor het hele gezin. Shelly deelde een te lieve foto van Jake met een pop naast hem en daarbij schreef zij: ‘Liefste grote broer kan ook echt niet wachten tot z’n echte baby er is. Hij wil zo graag kroelen met z’n kleine broertje.’ Zó schattig.

Shelly gaat emotioneel verder: ‘Al zij hij gister wel ineens ‘Mam ik kan niet wachten tot de baby er is, maar ik vind het ook wel jammer dat we dan niet meer met z’n drietjes zijn…’ Volgens mij hebben we allemaal heel veel zin in de baby, maar vinden we de verandering ook een beetje spannend’, eindigt zij. Dat is natuurlijk helemaal te begrijpen, maar het komt helemaal goed en Jake wordt de liefste grote broer.

100%NL Magazine Shelly Sterk

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

VIDEO: Heel mooi nieuws voor Shelly Sterk en Mark
VIDEO: Heel mooi nieuws voor Shelly Sterk en Mark
AAWH: 4 maanden oude zoontje van Shelly Sterk voor het eerst naar de tandarts
AAWH: 4 maanden oude zoontje van Shelly Sterk voor het eerst naar de tandarts
Lees alle artikelen over Shelly Sterk