100%NL Magazine Shelly Sterk
Zie ook:
Delen

Shelly Sterk: ‘Mijn hart breekt als je kleine grote liefde je vertelt dat hij je mist.’

Shelly schrijft op Instagram: "Mama huilt, lieve mede-moekies van Instagram, hoe gaan jullie hiermee om?".

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark, samen hebben zij zoontje Jake. Het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereen zijn hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Geregeld deelt Shelly de schattigste foto’s van haar zoontje. Zo poste ze een tijdje terug een te leuke video. Shelly en haar zoontje Jake gaan samen helemaal los op Wake me up before you go-go van Wham! Mama verzorgt de zang en Jake rent enthousiast door het beeld met zijn gitaar. Wát een cutie!

Instagram

Op Instagram deelde Shelly gister prachtige foto’s van haar en zoontje Jake. Daarbij schreef ze: ‘Mom guilt, De afgelopen weken zijn hier thuis echt een gekkenhuis. Heel veel aan het werk (te gekke dingen!), maar daardoor missen Jake en ik elkaar nogal. Gisteravond had ik met hem afgesproken dat hij in het grote bed mocht gaan liggen en dat ik er ‘s avonds bij zou komen als ik thuis kwam. Ergens midden in de nacht werd ‘ie wakker, riep ‘Joepie! Joepie! Mamsie is er weer!’ en sloeg zijn lieve armpjes om mijn nek heen. Och jongens…”

Carrièrevrouw en moeder

Shelly vindt het toch wel lastig om haar carrière te combineren met momlife. Zo schrijft ze verder: ‘Enerzijds heel blij zijn met te gekke werk projecten en anderzijds breekt je hartje soms als je kleine grote liefde je vertelt dat hij je mist. Hoe gaan jullie daarmee om, lieve mede-moekies van instagram? Wordt dit minder/erger? Gaat dit ooit weg?” Je ziet de Instagram post hieronder.

https://www.instagram.com/p/CjnuTNWj8zf/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

Shelly Sterk deelt vakantiegeluk met gezin: 'Het allermooiste ooit'
Shelly Sterk deelt vakantiegeluk met gezin: ‘Het allermooiste ooit’
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon  Jake
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon Jake
Lees alle artikelen over Shelly Sterk