100%NL Magazine Shelly Sterk

VOOR EN NA: Shelly deelt eindelijk foto’s van haar prachtige huis in Spanje!

Shelly Sterk is een paar maanden geleden aan een groot buitenlands avontuur begonnen: ze kocht een huis in Spanje! Na veel verbouwingsstress en doorzettingsvermogen is haar paradijsje "Villa Fuerte" dan eindelijk helemaal af en deelt ze de foto's met haar volgers. Wat een metamorfose, prachtig!

Even binnenkijken

Shelly deelt met veel trots de foto’s van haar prachtige villa in Spanje. Je kunt de foto’s voor en na de verbouwing zien, wat is het opgeknapt en gestyled zeg! Het ging vaak niet helemaal vanzelf en Shelly heeft een hoop tegenslagen gehad, maar het is gelukt! Shelly heeft voor een hele ruime en lichte inrichting gekozen wat perfect past bij het huis. Witte muren met een lichte vloer en basic meubels. Daarnaast heeft ze het heel sfeervol ingericht met moderne decoratie en planten.

Ze deelde eerder ook foto’s van de slaapkamer. Deze kamer is ingericht in dezelfde stijl als de rest van het huis, heel rustig, neutraal en modern. Er zit ook een foto bij van Shelly in het zwembad. Oh wat was ze blij dat ze eindelijk in het zwembad lag na de verbouwing! Het huis past helemaal in de Spaanse sferen, je kunt het letterlijk een droomhuis noemen! Neem hieronder snel een kijkje in het huis van Shelly.

Spaanse cultuur

Shelly gaf hier en daar een update over de status van haar huis op Instagram. Zoals vele volgers al weten ging de verbouwing niet altijd van een leien dakje. In Spanje hebben ze geen haast en gaat alles niet zo snel als in Nederland heeft Shelly wel gemerkt. Zo schreef zij het volgende tijdens de verbouwing: “Ondanks een superlieve NL aannemer, heb je toch veel met de Spaanse cultuur te maken. En daar kan ik toch niet aan wennen. Afspraken stellen gewoon niks voor en alles kan mañana. “Een mooi voorbeeld vond ik de buitenlampen, de aannemer had ze betaald en ze zouden worden besteld. 2 weken levertijd. Na 4 weken werd ze (eindelijk) gebeld dat de lampen geleverd waren en ze de lampen op kon halen. De volgende dag ging ze er gelijk langs. Wat denk je? De verkoper zei doodleuk: “Oh, ja er kwam net een man die ze alle 10 wilde kopen dus we hebben ze even aan hem verkocht. We kunnen ze weer voor je bestellen, hebben we ze over een paar weken weer.” Naaah! Ik ben daar dus niet voor gemaakt en heb de afgelopen weken zo vaak gedacht dat ik helemaal leipie werd” Uiteindelijk, na enige vertraging, is het helemaal goed gekomen en is Shelly blijer dan ooit met haar huis in het heerlijk warme Spanje.

Bron en Beeld : Instagram