100pmagazine_jimbettina

SHOCKING: Volgers gieren het uit om nieuwe look Bettina

De dochter van Bettina wilde haar laten stralen met een nieuwe look. Helaas voor Bettina resulteerde dit toch nét iets anders... Dat leverde hilarische beelden op.

Gezin

Jim Bakkum en Bettina Holwerda kennen elkaar al zo’n 15 jaar en zijn daarvan 11 jaar getrouwd. Samen hebben ze inmiddels drie prachtige kinderen: zoon Lux, dochter Posy en dochter Molly. Op Instagram delen de ouders regelmatig lieve foto’s, waardoor we een klein beetje mee kunnen genieten met hun gelukkige gezin.

Jim en Bettina

Zowel Jim als Bettina delen dagelijks de leukste en grappigste foto’s van elkaar op Instagram. Met de liefde tussen deze twee zit het wel goed. Zowel Jim als Bettina staan er om bekend om allebei heel grappig te zijn op social media. Ze maken dan ook vaak hun volgers aan het lachen. Zoals laatst, toen Bettina gewond raakte tijdens een pijnlijke bed-blunder. Iets wat begon als grapje liep een beetje uit de hand. Je ziet de hilarische video hier.

Nieuwe look

Ook vandaag deelt Bettina een hilarische foto. Haar dochter wilde een mooie look maken bij moederlief, maar het ging niet helemaal zoals Bettina in gedachte had. Zo schrijft ze bij de post: “Dochters nemen de schoonheid van hun moeder weg, luidt de voorspelling als je er verrot uitziet tijdens je zwangerschap.
‘Het is vast een meisje.’ Gelukkig maken ze je ook weer mooi als ze er eenmaal zijn.” Of toch niet? Je ziet de foto hieronder.

 

 

 

Bron en Beeld: Instagram bettina Holwerda