100%NL Magazine Simon Keizer

PRACHTIG: Stralende Simon en Annemarie Keizer genieten van bruiloft

Simon en Annemarie waren twee van de gasten op de bruiloft van Caroline en Jan. Annemarie deelde een prachtige selfie met haar man.

Simon en Annemarie Keizer

Simon en Annemarie zijn al ruim 11 jaar getrouwd en samen hebben zij een dochter en een zoontje, genaamd Kiki en Joa. Simon en Annemarie laten de gezichtjes van de kinderen nooit online zien, maar toch plaatsen zij veel foto’s van hun kinderen. Wanneer zij op vakantie zijn, iets te vieren hebben of even willen laten weten hoe trots zij op hun zoon en dochter zijn bijvoorbeeld. Wij en al hun volgers vinden het geweldig om dit te volgen.

Bruiloft

Jan Dulles en Caroline Mol hebben elkaar gisteren het jawoord gegeven. Dit gebeurde in Volendam en hoewel zij het klein hielden, zagen zij er wel prachtig uit. Gasten die ook aanwezig waren, waren Nick en Kirsten en Simon en Annemarie. Op Instagram deelde Annemarie gisteravond wat beelden. In de bakfiets vertrokken zij samen naar de locatie van het feest/dinner. Zo te zien hebben alle gasten kunnen genieten van heerlijk eten met lekkere drankjes. De tafel is in ieder geval prachtig aangekleed. Annemarie deelde ook nog een selfie met haar grote liefde, Simon. ‘M’n wedding date’, schreef zij eronder. Wat is dit toch een knap stel.

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer.