100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Simon Keizer doorbreekt mediastilte op Instagram: ‘Het houdt niet op’

Simon is een lange tijd offline geweest, maar nu laat hij weer van zich horen op Instagram. Het is gelijk een hilarische post.

Simon Keizer

Een jaar geleden zag het leven van Simon Keizer er nog heel anders uit dan nu. Hij maakte toen nog deel uit van het immens populaire duo Nick en Simon. In april 2023 gaven Nick en Simon een reek afscheidsconcerten nadat bekend werd dat Nick en Simon na 17 jaar zouden stoppen als muzikaal duo.

Dat Nick aan zijn solocarrière ging werken en nieuwe nummers zou gaan schrijven, was al bekend. Wat Simon ging doen, was nog niet bekend. Hij wilde het vooral heel rustig aan doen, door te genieten van zijn mooie gezin en de leuke dingen in het leven.

Stilte doorbreken

Simon heeft heel lang niets op Instagram gedeeld. Na de afscheidsconcerten deelde hij alleen een mooie post, maar daarna was het gelijk weer heel rustig. Gisteren deelde hij sinds lange tijd weer wat foto’s in zijn Instagramstory en ook nu deelt hij een story. Wij kunnen hier enorm om lachen, want Simon wordt, na ál die jaren, nog steeds verward met Nick. Het antwoord van Simon op het bericht is dan ook: ‘Hi Roos. Ik heet Simon.’ Hij schrijft hieronder: ‘Het houdt niet op.’ Wat een hilarische post is dit, Nick. Euhm, wij bedoelen Simon… 😉

Bron en Beeld: Instagram Simon Keizer.

Delen

Meer over Simon Keizer

ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto's
ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto’s
Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
Lees alle artikelen over Simon Keizer