100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Simon Keizer blikt terug op een ‘onvergetelijke week’

Simon Keizer is een tevreden man. Aldus de zanger. Hij en Nick Schilder hebben namelijk een hoop successen geboekt de afgelopen week. Op Instagram deelt hij even een overzichtje.

Koningsdag

Het begon allemaal dinsdag toen Nick en Simon samen met de Streamers mochten zingen voor het Koningshuis! Dat is natuurlijk een hele eer en ook een groot succes! 2,5 miljoen mensen streamden namelijk het concert van The Streamers op Koningsdag. Wat een mijlpaal!

Gouden plaat

Woensdag, een dag na en optreden van de Streamers, werden ze verrast met nóg een mijlpaal! Ze ontvingen tijdens een live uitzending van Tijd voor MAX een gouden plaat voor hun album NSG, die ze schreven na en tijdens het maken van de documentaire over hun idolen Simon & Garfunkel. Het duo was er stil van en namen de plaat met trots mee naar huis.

Programmamakers

Als dat nog niet genoeg euforie was voor de mannen, trok hun nieuwe programma ‘Nick, Simon & Kees: Take A Chance On Me’ meer dan 1,4 miljoen kijkers en het programma ‘Onmogelijke Duetten’ maar liefst 1,2 miljoen. Het is dan ook niet raar dat Simon vanochtend even stil stond bij deze ‘onvergetelijke week’, aldus de zanger.

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Lees alle artikelen over Simon Keizer