100%NL Magazine Ferri Somogyi
Zie ook:
Delen

Stopt Ferri Somogyi met GTST? Acteur kondigt carrièreswitch aan!

Hangt Ferri Somogyi zijn acteercarrière aan de wilgen? De acteur kondigt op Instagram een bijzondere carrièreswitch aan.

Ferri Somogyi

Als je het ons vraagt zijn zij het perfecte koppel: Ferri en Noëlle Somogyi. Samen wonen ze in een prachtig huis in Laren samen met hun drie kinderen: dochter Véda en de tweeling Imre en Lux. Gelukkig voor ons deelt Noëlle regelmatig de leukste kiekjes van het gezinsgeluk zodat wij ook een beetje mee kunnen genieten!

Carrièreswitch

Ferri kennen we natuurlijk allemaal als zijn rol Rik de Jong uit de populaire soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. Vorig jaar liet Ferri al voorzichtig doorschemeren dat hij toe was aan iets nieuws. Samen met zijn goede vriend Richard Klomp lanceerde hij ShoutOut.vip. 100%NL Magazine sprak hem toen over deze nieuwe uitdaging. Ferri was toen al dolenthousiast en schreeuwde het van de daken: ‘Ik vind het te gek!’. Het hele interview met Ferri lees je hier terug.

Alsof dat nog niet genoeg was kondigt Ferri vandaag nóg een carrièreswitch aan op zijn Instagrampagina. ‘Sinds kort ben ik te boeken als trouwambtenaar!’, schrijft hij op zijn Instagrampagina. Een hele andere tak van sport dus!

Nadat Ferri zijn eigen broer mocht trouwen begon het te kriebelen bij de acteur, dit smaakte naar meer! ‘Een keer heb ik mijn broer mogen trouwen. Dat was doodeng. Ik nam een enorme verantwoordelijkheid op me besefte ik. Maar het resultaat was daar. Het gaf me zoveel voldoening om het grote geluk van 2 geliefden in te mogen luiden dat ik, als de trein weer voorbij komt, deze niet wil missen.’

Gaan jullie binnenkort trouwen? Denk dan eens na om Ferri Somogyi in te huren als trouwambtenaar! 😉

Bron en Beeld: Instagram Ferri Somogyi

Delen

Meer over Ferri Somogyi

Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto's van Noëlle en Ferri Somogyi
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto’s van Noëlle en Ferri Somogyi
Lees alle artikelen over Ferri Somogyi