100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

WOW: Suzan en Freek delen romantisch en magisch moment

Het stel blijft maar genieten en de mooie plaatjes lijken maar te blijven komen. Nu delen Suzan en Freek een foto van de iglo waarin zij sliepen en die is echt magisch.

Suzan en Freek

Heel Nederland krijgt er een lach van op z’n gezicht, zij hebben allebei een prachtige stem, het is een heerlijk stel én zij maken al hun dromen waar: Suzan en Freek. Een aantal jaren geleden brak dit knappe stel door en sindsdien zijn zij niet meer van het podium weg te denken. Honderden shows in een jaar, verschillende festivals, nieuwe nummers en een eigen documentaire. Het kan het stel niet te gek. Freek heeft hun geluk afgelopen zomer weten te verdubbelen, toen hij voor Suzan op zijn knieën ging.

Bijzondere overnachting

Bij hard werken hoort ook hard genieten en gelukkig weten Suzan en Freek wel hoe dat moet. Nadat zij vorig jaar een prachtige reis in Amerika hebben gemaakt, zijn zij nu naar lapland gereisd en de foto’s zijn bijzonder. Het stel laat deze reis niets aan zich voorbij gaan, want zij zijn al wezen langlaufen en snowboarden, maar zij hebben ook al genoten van een huskytocht door de sneeuw. Dit is allemaal heel mooi en geweldig om mee te maken, maar de locatie waar Suzan en Freek in hebben geslapen overtreft alles. In een glazen iglo kon het stel genieten van het Noorderlicht en de bomen vol sneeuw. ‘Wat is het magisch hier.. 2 avonden het Noorderlicht gezien, geslapen in een glazen iglo en oneindige pistes’, schrijven zij onder de reeks foto’s, waar wij echt van onder de indruk zijn. Collega BN’ers en andere volgers reageren massaal en zij genieten met het stel mee. Dit is een reis die Suzan en Freek voor áltijd bij zal blijven..

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek.

Delen

Meer over Suzan en Freek

WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Lees alle artikelen over Suzan en Freek