100%NL Magazine Suzan en Freek

Meegenieten met het romantische tripje van Suzan en Freek

Powerduo Suzan en Freek zijn even aan het bijtanken in Gent. Op Instagram delen zij wat heerlijke kiekjes, waarop zij duidelijk aan het genieten zijn.

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zingen samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Suzan en Freek hebben inmiddels een hele fangroep opgebouwd en zij vinden het dan ook geweldig dat zij dagelijks foto’s en video’s van elkaar delen op Instagram. Wij genieten steeds weer met het stel mee.

Bijtanken in Gent

Naast super hard werken, is het ook belangrijk om te genieten en relaxen en dat doen Suzan en Freek regelmatig. Zo genoten zij afgelopen zomer van verschillende vakanties in Berlijn, Italië en Amerika en momenteel geniet het stel van een weekendje Gent. Op Instagram delen zij wat romantische kiekjes van deze citytrip. ‘Ff bijtanken in Gent’, schrijven zij eronder. Het ziet er meer dan relaxed uit en zo te zien genieten Suzan en Freek volop van het lekkere eten, de drankjes, de stad en elkaar. ‘Echt een bijzonder stelletje zijn jullie’, reageert een volger en daar zijn wij het helemaal mee eens. Goed dat het stel nog even van de rust geniet, want er komen onwijs drukke weken aan, met de grote concertreeks van De Vrienden va Amstel LIVE in het verschiet. Wat is het toch een mooi stel.. 

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek.