sylviemeis_header_instagram
Zie ook:
Delen

Sylvie Meis: ‘Gisteren was ik klaar om een broertje te adopteren voor Damian’

Sylvie lijkt helemaal verliefd te zijn op het kleine hondje. Helaas is deze van haar vrienden en mocht hij niet mee naar huis.

Sylvie Meis

Sylvie Meis is een Nederlandse presentatrice, actrice en model, die alweer flink wat jaren in het Duitse Hamburg woont. Sylvie trouwde in 2005 met Rafael van der Vaart en met hem kreeg zij een zoontje Damián. In 2013 is het stel van elkaar gescheiden en in de jaren daarna heeft Sylvie nog wat andere, korte relaties gehad. Inmiddels is de knappe presentatrice alweer 2 jaar getrouwd met haar grote liefde Niclas Castello. Sylvie lijkt gelukkiger dan ooit.

Adoptie hondje

Sylvie’s 1.4 miljoen volgers hoeven haar nooit te missen, want zij plaatst dagelijks foto’s en video’s van zichzelf en haar werk op Instagram. Dit keer plaatst Sylvie een foto van zichzelf met een klein hondje. Sylvie straalt en schrijft eronder: ‘Gisteren was ik klaar om een broertje te adopteren voor Damian. Tweede foto: ik probeer zijn lieve moeder te overtuigen’. Helaas was dit lieve hondje van haar vrienden en mocht deze niet mee naar huis. Geen broertje voor Damián dus. Misschien toch eens overwegen om zo’n schatje als deze te gaan adopteren, Sylvie?

https://www.instagram.com/p/CloKOMOIAkb/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Sylvie Meis

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis