100%NL Magazine Tabitha
Zie ook:
Delen

ZIEN: Tabitha bevallen van een dochter!

Tabitha is voor de tweede keer moeder geworden en deelt de eerste foto op haar Instagram.

Zangeres Tabitha

De 30-jarige zangeres Tabitha kennen we onder andere van het programma Beste Zangers. In 2019 was Tabitha de meest gestreamde vrolijke artiest op Spotify van heel Nederland. En dat kan ook niet anders, want de zangeres heeft talloze hits op haar naam staan zoals ‘Hij is van Mij’, Niemandsland’ en ‘Hallo met Mij’.

Gezin

Samen met haar grote liefde Mauron heeft Tabitha het perfecte gezinnetje. Zo waren ze al eerder trotse ouders van dochter Imaya geworden. Nadat Imaya werd geboren is Tabitha heel open en transparant geweest over haar gevoelens en haar postpartum body. Zo deelde ze kort na haar bevallen prachtige foto’s van haar lichaam. De kleine Imaya moet nu haar speelgoed gaan delen want er is een dochter bijgekomen!

Tweede kindje

Tabitha is voor de tweede keer moeder geworden. Samen met partner Mauron Vlaar heeft ze een dochtertje gekregen. “Vandaag ben jij alweer een week bij ons”, schrijft de zangeres op social media. “Thuis in ons warme nest mochten wij jou in onze armen sluiten. Ons cadeautje, ons kleine meisje”, aldus Tabitha. Ze deelt ook de eerste babyfoto van haar dochter, hoewel het gezichtje hier niet goed op te zien is. Je bekijkt de foto hieronder.

https://www.instagram.com/p/CkGw5ifIYGq/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Bron en Beeld: Instagram Tabitha

Delen

Meer over Tabitha

OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Lees alle artikelen over Tabitha