100%NL Magazine Tabitha
Zie ook:
Delen

Tabitha omarmt haar zwangere lichaam met bijzondere foto

Zangeres Tabitha is in verwachting van haar tweede kindje en plaatst op Instagram een prachtige foto van haar zwangere lichaam.

Tabitha

In 2019 was Tabitha de meest gestreamde vrolijke artiest op Spotify van heel Nederland. En dat kan ook niet anders, want de zangeres heeft talloze hits op haar naam staan zoals ‘Hij is van Mij’, Niemandsland’ en ‘Hallo met Mij’.

Zwanger

Samen met haar grote liefde Mauron heeft Tabitha het perfecte gezinnetje. Ze zijn al de trotse ouders van dochter Imaya. En binnenkort komt daar nog een kindje bij, want Tabitha is opnieuw in verwachting!

De afgelopen periode is het een periode van ups en downs voor Tabitha. Zo was Tabitha helemaal in de zevende hemel toen zij en Mauron een huis kochten in Curacao. Maar er was ook droevig nieuws, want Tabitha’s geliefde oma kwam te overlijden. Een harde klap voor Tabitha en haar familie. Bij een paar liefdevolle foto’s schreef Tabitha: ‘Bij jullie was het veilig en voelde ik mij gehoord, werd ik verwend geliefd en mocht ik even kind zijn.’

Prachtige foto

Op Instagram deelt Tabitha nu een prachtige foto van haar zwangere lichaam. Ze schrijft bij het kiekje: ‘Hier voel ik mij even geen artiest of “bn’er”, even weg van een spotlight. Hier voel ik mij vooral moeder, vrouw en schrijfster hetgeen wat ik het allerliefst ben, hetgeen waar ik me het meest verbonden mee voel.’

Tabitha kan op ontzettend veel positieve reacties rekenen. ‘Wauw wat ben je prachtig!’ en ‘Wat ben je mooi zwanger’, schrijven haar volgers onder de foto. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Bron en Beeld: Instagram Tabitha

Delen

Meer over Tabitha

OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Lees alle artikelen over Tabitha