100pmagazine_tabitha
Zie ook:
Delen

Tabitha in diepe rouw: ‘Er ging geen dag voorbij dat we elkaar niet spraken’

Net voordat Tabitha gaat bevallen van haar tweede meisje, krijgt zij het verschrikkelijke nieuws te horen dat haar oma is overleden.

Verdrietig

Tabitha’s tweede dochter wordt bijna geboren, maar helaas gaat haar oma dit niet meer meemaken. Op Instagram deelt Tabitha het droevige bericht dat haar oma is overleden en dat is echt een klap in haar gezicht. Haar oma was meer dan dat en zij stond altijd, het maakte niet uit wanneer, voor haar klaar. ‘Lieve oma, meer dan oma.. u was een moeder voor ons allemaal. Onvoorwaardelijke liefde is wat u ons heeft gegeven. En wat ben ik u en opa dankbaar voor de mooiste herinneringen uit mijn jeugd. Bij jullie was het veilig en voelde ik mij gehoord, werd ik verwend geliefd en mocht ik even kind zijn. En ook in mijn volwassen leven waren jullie daar en was u daar na het overlijden van opa. U vergat geen 1 belangrijke afspraak of gebeurtenis, en er ging geen dag voorbij dat we elkaar niet spraken, zagen of aan elkaar dachten’, begint zij haar emotionele bericht.

Bedanken

Aangezien Tabitha’s oma zo goed voor haar heeft gezorgd, wil zij haar bedanken voor alles wat zij heeft gedaan. ‘Mijn liefde en dank is groot, zo ontzettend groot dat ik heb mogen leren wat onvoorwaardelijke liefde is. En ik zal altijd alles geven om dit aan ons meisjes mee te geven wetende dat jullie over ons waken. Rust zacht lieve oma’, eindigt Tabitha haar verdrietige bericht. Wat een prachtige en waardevolle foto’s plaatst Tabitha bij het bericht. Wij wensen haar onwijs veel sterkte met dit grote verlies.

https://www.instagram.com/p/Ch-YVmCoFXO/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Tabitha

Delen

Meer over Tabitha

OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Lees alle artikelen over Tabitha