100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

GOED NIEUWS: Vrouw Thomas Berge ontslagen uit het ziekenhuis

Na flink wat dagen van pijn en onrust in het ziekenhuis, mag Elianne eindelijk naar huis. Wat zal zij opgelucht zijn...

Thomas Berge en Elianne Zweipfenning

Thomas Berge kennen we allemaal als Nederlandse zanger. Hij is inmiddels alweer een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is vorig jaar in het geheim getrouwd en kortgeleden werden zij ouders van een zoon, Saint. Onlangs maakten zij bekend opnieuw ouders te worden. Dit keer wordt het een meisje.

In ziekenhuis

Elianne liet haar volgers flink schrikken afgelopen maandag, want zij is opgenomen in het ziekenhuis. ‘Met helse buikpijn naar de huisarts doorverwezen worden naar de spoed gyneacoloog in het ziekenhuis en allemaal onderzoeken krijgen. Echo’s, bloed prikken, urine checken. Wat het precies is zijn ze nog niet achter… Voor nu is het vooral veel onderzoeken en wachten’, schreef zij. Gelukkig gaat het met de baby allemaal goed.

Gisteren gaf Elianne haar volgers nog een gezondheidsupdate. Zij liet weten dat ze in het ziekenhuis nog niet precies wisten wat er aan de hand was. Er is heel veel onderzoek gedaan en daarom moest Elianne nog even blijven.

Goed nieuws

Vandaag deelt Elianne eindelijk goed nieuws met haar volgers, want zij is ontslagen uit het ziekenhuis. Op Instagram deelt zij een paar foto’s en daarbij schrijft zij: ‘2 vd 3 onderzoeken kwamen beter uit dan de afgelopen dagen en dat is goed genoeg om naar huis te gaan.’ Omdat 1 van de 3 onderzoeken wel achteruit is gegaan, wordt Elianne verder behandeld in een ander ziekenhuis. ‘Ik voel me beter en de pijn is dragelijk.’ Het advies is om rustig aan te doen en dat advies volgt Elianne zeker op. Wel staat er deze week een mini vakantie naar Curacao gepland voor Elianne en Thomas samen. Na goed overleg en met de juist medicijnen en rust, kan deze vakantie gewoon doorgaan. Hopelijk geniet het stel hier extra van. Dat is zowel Thomas als Elianne onwijs gegund.

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning.

Delen

Meer over Thomas Berge

ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
Zó reageert de moeder van Thomas' eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Zó reageert de moeder van Thomas’ eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Lees alle artikelen over Thomas Berge