100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

Vrouw Thomas Berge geeft gezondheidsupdate: ‘Het blijft spannend’

Elianne liet haar volgers maandag heel erg schrikken. Nu vertelt zij hoe het met haar gaat...

Thomas Berge en Elianne Zweipfenning

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas is inmiddels alweer een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is vorig jaar in het geheim getrouwd en kortgeleden werden zij ouders van een zoon, Saint. Onlangs maakten zij bekend opnieuw ouders te worden. Dit keer wordt het een meisje.

In ziekenhuis

Elianne liet haar volgers flink schrikken afgelopen maandag, want zij is opgenomen in het ziekenhuis. ‘‘Met helse buikpijn naar de huisarts doorverwezen worden naar de spoed gyneacoloog in het ziekenhuis en allemaal onderzoeken krijgen. Echo’s, bloed prikken, urine checken. Wat het precies is zijn ze nog niet achter… Voor nu is het vooral veel onderzoeken en wachten’, schreef zij. Gelukkig gaat het met de baby allemaal goed.

Gezondheidsupdate

Elianne deed gisteren een vragenrondje op Instagram en toen vroegen heel veel mensen hoe het met haar gaat. ‘Ik merk hoe meer rust ik heb hoe beter mijn lijf het trekt. En hoe meer ik beweeg, hoe pijnlijker en hoe meer last ik krijg. Elianne vertelt dat zij nu alleen weet wat het niet is. Wel blijven ze onderzoeken doen, want er moet een uitslag komen.

‘Er zou ergens een ontsteking/infectie moeten zitten maar waar is onduidelijk. Ik vertrouw op de artsen en specialisten hier maar het blijft wel spannend en op dit moment nog onwetend. Ik hoop dat we vandaag weer wat wijzer worden, want dat zal ook wat rust geven’, schrijft zij. Hopelijk komen de artsen er snel achter wat het is. Wij wensen Elianne heel veel sterkte…

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning.

Delen

Meer over Thomas Berge

ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
Zó reageert de moeder van Thomas' eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Zó reageert de moeder van Thomas’ eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Lees alle artikelen over Thomas Berge