100%NL magazine Thomas Berge
Delen

Thomas Berge deelt romantische liefdeskiekjes: ‘Dankbaar en trots’

Thomas Berge deelt mooie beelden van de leukste momenten op zijn Instagram. Het stel had zelfs al iets leuks te vieren!

Thomas en Elianne

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas is inmiddels alweer een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is vorig jaar in het geheim getrouwd en kortgeleden werden zij ouders van een zoon, Saint.

2 jaar samen

Thomas Berge deelde een reeks super schattige beelden samen met zijn Elianne. Zij hadden afgelopen week namelijk een bijzondere mijlpaal te vieren. Thomas: ‘2 jaar samen, dankbaar en trots op ons. Elke dag groeien, meer van elkaar houden en wat hebben we al veel meegemaakt samen. De liefde die jij geeft aan Saint en zijn grote broer Jack en iedereen om je heen is onbetaalbaar, hou van jou lieverd!” Wat een lieve woorden. Ook zijn volgers reageren enthousiast. Zo schrijft iemand: “Gefeliciteerd schatjes! op nog veel meer jaartjes!.” Wij gunnen het stel al het geluk van de wereld en hopen dat zij na de operaties van Elianne nu volop kunnen genieten van baby Saint.

Bron en Beeld: Instagram Thomas Berge

Delen

Meer over Thomas Berge

Vrouw Thomas Berge: 'Morgen toch maar weer bellen voor een echo'
Vrouw Thomas Berge: ‘Morgen toch maar weer bellen voor een echo’
SMELT: Thomas en Elianne delen eerste videobeelden van pasgeboren dochtertje
SMELT: Thomas en Elianne delen eerste videobeelden van pasgeboren dochtertje
Lees alle artikelen over Thomas Berge