VAVAVOOM: Heleen van Royen deelt topless spiegelfoto
Delen

VAVAVOOM: Heleen van Royen deelt topless spiegelfoto

Heleen laat weinig aan de verbeelding over, maar wat ziet ze er goed uit!

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Liefdesleven

Ook de relatie van Heleen deed destijds veel stof opwaaien. Inmiddels is Heleen alweer heel lang samen met haar grote liefde: drummer Bart Meeldijk. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles!

Topless

Heleen heeft een hele drukke periode achter de rug zoekt nu samen met haar partner de rust op in Gran Canaria. Heleen is lekker aan het genieten en deelt de leukste foto’s op haar Instagram. Ook vandaag deelt zij een foto in haar story die vele volgers wel de nodige rode oortjes bezorgd. Zo deelt ze een topless spiegelfoto. Wij kunnen niks anders zeggen dan dat ze er geweldig uit ziet. Je ziet de foto hieronder.

https://www.instagram.com/p/Cy0PcZJI3bN/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Lees alle artikelen over Heleen van Royen