100%NL Magazine Ruud de Wild Olcay
Zie ook:
Delen

Verzoening met Olcay Gulsen? Ruud de Wild geeft uitleg

Ruud en Olcay maakten deze zomer bekend uit elkaar te zijn, maar de twee zijn nog steeds hartstikke close. Een enthousiaste Ruud vertelt nu of hij nog een toekomst met Olcay voor zich ziet.

Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Ruud de Wild is niet alleen radio-dj en kunstenaar, maar ook een hele trotse papa van drie kinderen: Toy Travis, Johnny en Teddy.

Ruud heeft een paar jaar een relatie gehad met Olcay Gulsen. De twee reisden de wereld rond en maakten de mooiste momenten mee, maar toch besloten zij onlangs uit elkaar te gaan. ‘We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken. We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde. Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie. We hebben na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf’, schreven zij samen.

Toekomst

Olcay komt nog steeds bij Ruud over de vloer en andersom ook. Ruud sluit het dan ook niet uit dat zij ooit nog samen zullen komen. Als Özkan Akyol namens RTL Boulevard vraagt over de relatie, zegt Ruud dat de twee nog steeds intiem zijn samen, maar de rek is er een beetje uit. Dit omdat Olcay tijdens Ruud zijn ziektebed 24/7 voor hem heeft gezorgd. ‘En wie weet vinden we elkaar wel weer’, zegt Ruud.

Özkan vraagt of Ruud nog hoopt heeft dat het goedkomt. ‘Nou dat weet ik niet, maar je weet niet hoe dingen lopen, maar ik vond het met haar wel echt heel plezierig. Het was de relatie van m’n leven. Het was fantastisch’, eindigt hij. Wat een mooie woorden van Ruud. Een verzoening komt er dus nóg niet aan, maar wie weet in de toekomst…

Bron en Beeld: RTL Boulevard.

Delen

Meer over Ruud de Wild

Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? 'Dit weekend heb ik geoefend.'
Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? ‘Dit weekend heb ik geoefend.’
Ruud de Wild beleeft onvergetelijke avond met jongste dochter
Ruud de Wild beleeft onvergetelijke avond met jongste dochter
Lees alle artikelen over Ruud de Wild