100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

VIDEO: Een kijkje in de extravagante babykamer van Roy Donders

Romi Donders is inmiddels een paar weken oud. Benieuwd hoe haar babykamer eruit ziet? Wij delen de video.

Roy en Michelle

Het geluk lacht Roy Donders toe! Toen hij vorig jaar de blonde Michelle tegenkwam was het liefde op het eerste gezicht, en gelukkig voor Roy wederzijds! Vanaf dat ene moment waren Roy en Michelle een setje en onafscheidelijk.

Op Instagram zetten zowel Roy als Michelle hun wederhelft regelmatig in het zonnetje en schreeuwen ze de liefde voor elkaar van de daken. Zo mooi om te zien. Uit een eerdere relatie heeft Michelle al een dochter, waar Roy inmiddels een hele goede band mee heeft.

Kinderkamer

Roy en Michelle zijn enkele weken geleden ouders geworden van een dochter, Romi. De kleine meid wordt vertroeteld en goed verwend door haar ouders. Roy en Michelle delen regelmatig foto’s van de kleine meid en volgers smelten weg van haar lieve koppie. Roy deelde, naast foto’s van zijn meisje, ook beelden van de kinderkamer. De kamer is roze met grijs en straalt veel rust uit. Roy en Michelle zijn ontzettend blij met deze babykamer. ‘Ons prinsesje kan hier een lange tijd van genieten ( en wij ook)’, schrijft hij onder de video. Het ziet er prachtig uit, Roy en Michelle!

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders

Delen

Meer over Roy Donders

Verdrietig nieuws voor Roy Donders: 'Plots afscheid van jou moeten nemen'
Verdrietig nieuws voor Roy Donders: ‘Plots afscheid van jou moeten nemen’
ZIEN: Roy Donders en Michelle showen hun wasbordjes op het strand
ZIEN: Roy Donders en Michelle showen hun wasbordjes op het strand
Lees alle artikelen over Roy Donders