100%NL Magazine Maan
Zie ook:
Delen

VIDEO: Maan de Steenwinkel was vroeger al een natuurtalent!

Zangeres Maan de Steenwinkel deelde onlangs wel een héél schattig filmpje op haar Instagram.

Op haar Instagram deelde zangeres Maan onlangs een té schattig filmpje met haar volgers. Deze video uit de oude doos is al van heel wat jaartjes terug. Op de video zie je haar samen met haar moeder. Kleine maan zong toen al de sterren van de hemel!

“Je kan alles worden wat je wilt. Lil moonie + mama en het bloemen slaapliedje. Volgend jaar Ziggo Dome, had ik als kleine nooit durven dromen.” schrijft de zangeres bij de video.

Benieuwd naar het té schattige filmpje? Je ziet hem hieronder:

https://www.instagram.com/tv/CX8wokftUUz/?utm_source=ig_web_copy_link

Maan was toen al een natuurtalent! Haar volgers reageren ook dolenthousiast op het filmpje. Zo schrijft iemand: “aaaah zo schattig”. Weer iemand anders reageert met: “Super Maan! Wat een lief meisje…” Inderdaad, wat een schatje!

Ziggodome

De 24-jarige Maan de Steenwinkel timmert goed aan de weg wat betreft haar carrière. Begin vorig jaar bracht Maan haar nieuwe album uit met onder andere hitsingle ‘Ze huilt maar ze lacht’. Door Corona moest ook Maan al haar concerten verplaatsen, maar 16 december is de zangeres te zien in de ZiggoDome!

Broer

De 24-jarige zangeres Maan zingt de sterren van de hemel (kon ook niet anders met zo’n naam) en heeft zich in Nederland behoorlijk op de kaart gezet. Maar wist je ook dat Maan een hele knappe broer heeft die ontzettend veel op haar lijkt? Benieuwd? Je ziet hem hier.

Bron en Beeld: Instagram Maan de Steenwinkel.

Delen

Meer over Maan

LEZEN: Maan doet exclusief haar verhaal na maandenlange radiostilte
LEZEN: Maan doet exclusief haar verhaal na maandenlange radiostilte
ZIEN: Maan en Karel reageren op mogelijke relatiebreuk
ZIEN: Maan en Karel reageren op mogelijke relatiebreuk
Lees alle artikelen over Maan