100%NL Magazine Jutta Leerdam

Binnenkijken in de luxe villa van Jutta Leerdam!

Altijd al willen weten hoe de luxe villa van Jutta Leerdam eruit ziet? Dat zie je hier!

Jutta Leerdam

De bloedmooie verschijning Jutta Leerdam schaatst record achter record en is één van de beste vrouwelijke schaatsters die wij kennen in Nederland. Eind oktober startte Jutta het nieuwe seizoen nog met een vliegende start. Ze schaatste voor het eerst voor het team Jumbo Visma en tijdens de kwalificatiewedstrijden liet ze zich van haar beste kant zien. Ze werd eerste op de 500 en 1000 meter en derde op de 1500 meter. Een waanzinnige prestatie van Jutta.

Jarenlang vormde Jutta een liefdeskoppel met een andere blondine: de hunk Koen Verweij. Samen waren zij hét schaatsstel op het ijs. Helaas mocht het niet zo zijn voor de tortelduifjes en lieten ze afgelopen zomer weten uit elkaar te gaan. Verschillende juicekanalen brachten naar buiten dat Koen een scheve schaats zou hebben gereden maar volgens het management van Jutta is het stel uit elkaar gegaan omdat ‘ze niet langer de match waren die ze ooit geweest zijn.’

Luxe villa

Volgens de website BekendeBuren kochten Jutta en Koen vlak voor de breuk en prachtige villa in Heerenveen. Even leek het er op dat de villa opnieuw de verkoop in zou gaan, maar Jutta en Koen zijn samen overeengekomen dat Jutta de eigenaar blijft van de villa.

Jutta is nu dus eigenaar van een prachtige, luxe villa. En wat helemaal ideaal is voor Jutta: de villa bevindt zich op loopafstand van het Thialf schaatsstadion. Wat fijn!

Aan de foto’s van de villa te zien moet er nog wel wat gebeuren. Maar wij weten zeker dat Jutta er een prachtig paleis van zal gaan maken.

Beeld: Instagram Jutta Leerdam, Bron: Bekendeburen.nl