100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

Vriendin Thomas Berge vanuit ziekenhuisbed: ‘Voel mij super gezegend’

Elianne heeft een zware periode achter de rug. Vanaf vandaag mag zij weer volop gaan genieten van haar man en kleine zoontje.

Thomas en Elianne

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas is inmiddels alweer een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is vorig jaar in het geheim getrouwd en kortgeleden werden zij ouders van een zoon, Saint.

Heel veel pech

Vorige week werd Elianne geopereerd aan een abces in haar borst. ‘Maandagochtend zagen ze het gelijk, een abces van om en nabij 7cm, heel diep en ingewikkeld gelegen. Wat eruit zou komen met een klein sneetje, plaatselijke verdoving en een drain werd omgegooid naar een operatie onder volledige narcose en 1 nachtje blijven ter observatie. Het werden steeds meer overnachtingen in het ziekenhuis met pijn die ik nog nooit heb gevoeld.’, schreef zij. Na deze operatie dacht Elianne er vanaf te zijn, maar helaas zagen de artsen opnieuw een abces in haar borst. Elianne is met spoed geopereerd en moest daarom in het ziekenhuis blijven.

Na veel bezoekjes van haar man en zoontje, mag Elianne vandaag eindelijk mee naar huis. Iets waar zij zich onwijs op heeft verheugd de afgelopen dagen. ‘Voel mij super gezegend, want ik ga naar huis vandaag’, schrijft zij in een Instagramstory, waarbij zij een grote glimlach op haar gezicht heeft. Succes met aansterken en geniet van je twee mannen thuis, Elianne.

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning.

Delen

Meer over Thomas Berge

Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: 'Tijd heelt alle wonden'
Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: ‘Tijd heelt alle wonden’
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Lees alle artikelen over Thomas Berge