100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

Vrouw Thomas Berge opgenomen in ziekenhuis: ‘Nog nooit zo hard gehuild’

Elianne heeft haar volgers zojuist flink laten schrikken, want zij is opgenomen in het ziekenhuis. Zij deelt haar verhaal nu...

Thomas Berge en Elianne Zweipfenning

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas is inmiddels alweer een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is vorig jaar in het geheim getrouwd en kortgeleden werden zij ouders van een zoon, Saint. Onlangs maakten zij bekend opnieuw ouders te worden. Dit keer wordt het een meisje.

Ziekenhuisopname

Elianne liet zojuist haar volgers enorm schrikken, want zij is vandaag opgenomen in het ziekenhuis. ‘Een andere dinsdag dan ik had gehoopt.’, begint zij haar bericht. ‘Met helse buikpijn naar de huisarts doorverwezen worden naar de spoed gyneacoloog in het ziekenhuis en allemaal onderzoeken krijgen. Echo’s, bloed prikken, urine checken. Wat het precies is zijn ze nog niet achter… Voor nu is het vooral veel onderzoeken en wachten. Met de baby is gelukkig alles goed. Ik heb nog nooit zo hard gehuild toen ik haar hartje hoorde en hoorde dat er niks met haar was’, schrijft zij. ‘Voor nu dus afwachten en hopen dat de pijn minder word…’ Wat zal Elianne geschrokken zijn zeg. Wij wensen haar heel veel sterkte en hopen dat het snel beter gaat.

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning.

Delen