100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

Vrouw Thomas Berge emotioneel: ‘Ik voel me zó verstrooid…’

Elianne deelde een emotionele en heftige post en zij heeft opeens flashbacks naar vorig jaar. Hopelijk weet zij snel meer en gaat het gauw beter.

Thomas en Elianne

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas is inmiddels alweer een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is vorig jaar in het geheim getrouwd en kortgeleden werden zij ouders van een zoon, Saint. Eerder dit jaar maakten de twee opnieuw bekend ouders te worden. Dit keer van een dochter. Het meisje heet Sky Méa en is kortgeleden geboren.

Rollercoaster weekend

Elianne is het afgelopen weekend flink geschrokken en het was alles behalve rustig bij het gezin thuis. Op Instagram deelt zij een emotionele post en daarin schrijft zij: ‘Wat een rollercoaster weekend.’ Elianne en Saint hadden allebei hoge koorts en moeder en zoon waren heel ziek. ‘Sky Méaatje die alleen maar aan de borst wil waardoor mijn tepels weer mega gevoelig zijn en ik met tranen aanleg (daarna gaat het wel weer)’, schrijft Elianne.

Toch werd Elianne bang van deze koorts, want het ging gepaard met een rode borst, rillingen van de kou en een spierpijn gevoel. ‘Precies hetzelfde als vorig jaar, dus ik ga bellen om toch een echo te laten maken. Ik voel me zó verstrooid…’ Wat een heftig verhaal zeg en hopelijk heeft Elianne niet hetzelfde probleem als vorig jaar, want toen bleek er een abces in haar borst te zitten. Elianne is toen met spoed geopereerd. Wij wensen haar heel veel sterkte.

100%NL Magazine Elianne

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning

Delen