100%NL Magazine Willem-Alexander en Máxima

Willem-Alexander en Máxima zijn toe aan een verzetje en nodigen onder andere Guus Meeuwis uit

Guus Meeuwis keek na een oproepje op Instagram wel heel raar op zijn neus, toen hij zag dat hij een reactie van niemand minder dan Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima binnen kreeg!

Uitnodiging van Willem-Alexander en Máxima

Via het account van The Streamers vroeg de muzikale groep hun volgers waar ze met de tourbus heen zouden moeten gaan. De groep is voor nieuwe opnames voor de volgende livestream op zoek naar een locatie.

Er kwamen ontzettend veel reacties binnen van verschillende volgers, maar één reactie valt wel heel erg op. ‘Bij ons? – WA en Máxima’ valt er onder de post te lezen. De reactie is geplaatst vanuit het officiële account van het Koninklijk Huis.

Guus Meeuwis deelt het op zijn Instagram account en is vol verbazing, wat wij helemaal begrijpen! Hoe te gek zou het zijn als dit écht zou gebeuren?

The Streamers

The Streamers is een hele grote band die bestaat uit verschillende grote Nederlandse artiesten. Onder andere Guus Meeuwis, Nick en Simon, Kraantje Pappie, Maan, Suzan en Freek en Miss Montreal maken deel uit van de groep.

Beeld: © RVD / Wesley de Wit