100%NL Magazine Wolter Kroes
Zie ook:
Delen

Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama

Wolter maakt zich veel zorgen en dat is niet voor niets. Zijn zoon kwam vorig jaar in een ernstig fietsongeluk terecht en hij is er niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen...

Hij is te herkennen aan zijn altijd vrolijke pretoogjes en gezellige muziek: Wolter Kroes! De ‘Viva Hollandia’ zanger had uit een eerdere relatie al twee kinderen, maar die relatie hield helaas geen stand. Jaren later kwam Wolter zijn liefde, Tessa tegen. Zij had ook al twee kinderen. Samen kreeg het stel uiteindelijk nog een zoontje, Tom en daarmee komt de teller op 5. Wolter kan zijn geluk niet op met zoveel kinderen om hem heen.

Ongeluk

Vorig jaar deelde Wolter droevig nieuws op Instagram. Zijn zoon Tom kwam in een ernstig fietsongeluk terecht en hij kwam daarbij met zijn hoofd op het asfalt terecht. Tom heeft dagenlang in het ziekenhuis gelegen met een breukje in zijn schedel achter zijn linkeroor en een zware hersenschudding. Tom heeft lang moeten revalideren en hij ziet er weer uit als een gezonde tiener, maar dat is hij niet voor 100%.

Doof

In een openhartig interview met weekblad Story vertelt Wolter over het drama en de gevolgen van het ongeluk: ‘Aan een kant is hij echt doof en dat komt niet meer goed. Thomas gaat er gelukkig heel goed mee om. Alleen is zijn concentratievermogen een stuk minder dan voorheen. Maar hij houdt zich goed staande.’

Wolter laat weten dat je van buitenaf niet kan zien dat zijn zoon iets mankeert. ‘Als je niet beter weet, zie je een gezonde tiener. En dat willen we ook voor hem. Al maken Tessa en ik ons meer zorgen dan ooit om hem. Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met het ongeluk.’ Wolter wilde zijn zoon graag meenemen naar de concerten van Holland zingt Hazes. ‘We hebben uiteindelijk besloten dat het beter voor hem was om niet te gaan. Zoveel mensen, zoveel geluid en lichteffecten. Dat zijn heel veel prikkels als je maar met één oor kan horen.’ Wat heftig dat dit ongeluk zulke ernstige gevolgen heeft gehad. Tom is een topper!

Bron en Beeld: Weekblad Story

Delen

Meer over Wolter kroes

Wolter Kroes laat emoties los: 'Die uitspraak is mijn levensmotto geworden'
Wolter Kroes laat emoties los: ‘Die uitspraak is mijn levensmotto geworden’
HEFTIG: Wolter Kroes betrokken bij auto-ongeluk 'rot geschrokken'
HEFTIG: Wolter Kroes betrokken bij auto-ongeluk ‘rot geschrokken’
Lees alle artikelen over Wolter kroes