100pmagazine Quinty Trustfull
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in het paleis van Quinty Trustfull!

Altijd al willen weten hoe het prachtige paleis van niemand minder dan Quinty Trustfull eruit ziet? Kijk dan snel verder!

Quinty Trustfull

Ze was jaren lang een van de gezichten van Koffietijd: Quinty Trustfull. Naast haar werk als presentatrice, is Quinty ook druk met haar werk als ambassadrice voor verschillende organisaties. Quinty is al jaren samen met haar man, Orlando Trustfull. Met hem heeft zij de afgelopen jaren in zowel Nederland als Amerika gewoond. Tegenwoordig is Quinty weer volop op Nederlandse bodem te vinden en geniet zij van de tijd met familie, vrienden en haar talentvolle en hardwerkende kinderen Moïse en Kayne. De familie Trustfull zit in ieder geval nooit stil!

Binnenkijken in de woning

Als Quinty niet aan het werk is, dan komt ze helemaal tot rust in haar prachtige woning in Amsterdam. Hoewel Quinty niet veel laat zien van haar woning op social media geeft ze ons tóch soms een klein inkijkje in haar prachtige woning. Met als absolute eyecatcher: een riante tuin.

Quinty is een groot fan van yoga en daar heeft ze in haar tuin gelukkig alle ruimte voor. Wát een weelde! Wil jij een kleine sneak peak in de woning van Quinty? Dat zie je hieronder!

Delen

Meer over Quinty Trustfull

Onvergetelijke momenten voor Quinty Trustfull 'Zo onbeschrijfelijk mooi'
Onvergetelijke momenten voor Quinty Trustfull ‘Zo onbeschrijfelijk mooi’
Quinty Trustfull verbluft volgers met waanzinnige yoga oefening!
Quinty Trustfull verbluft volgers met waanzinnige yoga oefening!
Lees alle artikelen over Quinty Trustfull