100%NL Magazine Yolanthe Cabau
Zie ook:
Delen

ZIEN: Yolanthe Cabau schept duidelijkheid over nieuwe liefde

Op Instagram plaatste Yolanthe een foto en volgers vroegen zich massaal af of dit haar nieuwe liefde is. In een volgende foto schept Yolanthe duidelijkheid.

Yolanthe Cabau

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava. Yolanthe kreeg Xess Xava samen met Wesley Sneijder. De twee kregen in 2009 een relatie, trouwden een jaar later en in 2015 werd Xess Xava geboren. Helaas had het sprookje geen mooi einde, want Yolanthe en Wesley gingen in 2019 uit elkaar.

Nieuwe liefde

Op Instagram deelt Yolanthe dagelijks de leukste en mooiste foto’s met ruim 1,3 miljoen volgers. Yolanthe’s moeder was dit weekend jarig en daarom plaatse Yolanthe een prachtige foto met haar. Naast Yolanthe zit een man en volgers vragen zich massaal af of dit haar nieuwe liefde is. In een volgende Instagramstory schept zij duidelijkheid. ‘Heel veel vragen en berichtjes over deze jongen hier. NEE hij is NIET mijn nieuwe vriend. Het is mijn broer’, schrijft zij bij een foto met hem samen. Nu is het voor altijd duidelijk dat dit Yolanthe’s broer is en geen nieuwe liefde.

100%NL Magazine Yolanthe Cabau 100%NL Magazine Yolanthe Cabau

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

ZIEN: Binnenkijken in de gigantische villa van Yolanthe Cabau op Ibiza!
ZIEN: Binnenkijken in de gigantische villa van Yolanthe Cabau op Ibiza!
Yolanthe Cabau eerlijk over open relatie: 'Dat moet kunnen'
Yolanthe Cabau eerlijk over open relatie: ‘Dat moet kunnen’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau