100%NL Magazine Yolanthe
Zie ook:
Delen

Yolanthe openhartig over kinderwens: ‘Het is niet makkelijk om een kindje te adopteren’

Hoewel Yolanthe samen met zoontje Xess Xava onwijs gelukkig is, hoopt zij in de toekomst haar gezin toch uit te breiden.

Zoontje

Samen met haar ex Wesley Sneijder kreeg Yolanthe zo’n 6 jaar geleden haar zoontje Xess Xava. Samen met hem reist Yolanthe de wereld over en zo maken zij de mooiste dingen mee samen. Yolanthe is momenteel echt ongelooflijk gelukkig met haar zoon en haar leven, maar toch had zij vroeger al de droom om ooit een groot gezin te hebben. Al hoeft dat voor haar nu nog niet per se. ‘Privé zou ik heel graag nog een keer moeder willen worden; het is altijd mijn droom geweest om een groot gezin te hebben. Ik heb gelukkig nog de tijd… De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer’, laat zij weten aan BeauMonde.

Adoptie

Voor Yolanthe liggen er meerdere opties open voor een tweede kindje. Zo lijkt het haar ook geweldig om een kleine te adopteren. Dit traject heeft zij zelfs al een keer helemaal gevolgd, maar dit was samen met Wesley Sneijder. Aangezien de actrice nu vrijgezel is, gaat het helaas allemaal net wat moeilijker, vertelt zij. ‘Ooit leek het bijna te gaan gebeuren, maar toen liep alles in één keer anders. Het is niet echt makkelijk om een kindje te adopteren, en zeker niet als single mom, dus het ligt eraan hoe mijn leven eruit zal zien de komende tijd’. Wie weet krijgt Xess Xava binnenkort een klein broertje of zusje.

Bron en Beeld: BeauMonde

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag 'Oma Syllie'
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag ‘Oma Syllie’
Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: 'Daar heb ik altijd moeite voor gedaan'
Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: ‘Daar heb ik altijd moeite voor gedaan’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau