100%NL Magazine Jan Smit
Delen

ZIEN: Brief van zoon zet Jan Smit aan het denken..

De brief die Jan van Senn heeft gekregen maakt veel tongen los. Niet alleen Jan maar ook zijn volgers worden aan het denken gezet..

Jan Smit

Jan en Liza Smit zijn alweer 10 jaar getrouwd. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie prachtige kinderen: FemEmma en Senn. Ook hebben ze een te schattig hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo plaatst hij zo nu en dan een foto van zijn gezin wanneer zij aan het genieten zijn in Marbella, of wanneer zij het thuis gezellig hebben samen.

Zoon Senn

Senn is de jongste in het huis en lijkt sprekend op zijn vader. Niet alleen lijken ze van de buitenkant op elkaar, maar ook vanbinnen! Zo zijn vader en zoon allebei verslaafd aan voetbal en delen ze die passie maar al te graag.

Brief

Jan deelt vandaag een bericht op zijn social media over een brief die zijn zoon Senn van school heeft meegekregen. Daarover zegt hij: “Deze brief kreeg onze zoon vanmiddag mee van school. Misschien dat volwassenen hier ook eens mee aan de slag gaan!.” Ook zijn volgers worden aan het denken gezet. Zo schrijft er iemand: “Hier kunnen veel mensen wat van leren.” Je ziet het bericht hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Lees alle artikelen over Jan Smit