100%NL Magazine Dave Roelvink
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dave Roelvink openhartig over jarenlange verslaving

Dave Roelvink (28) deelt op zijn Instagram een emotionele en moeilijke post over zijn ex-verslaving.

Jarenlange verslaving

Op Instagram doet Dave Roelvink een boekje open over zijn jarenlange worsteling met drank en drugs. In de video die hij op Instagram post vertelt hij: ‘Ik heb mij jarenlang ongelukkig gevoeld, de verkeerde keuzes gemaakt en gelukkig twee jaar geleden mezelf in de spiegel aangekeken en besloten dat dit zo niet verder kon. Ik heb professionele hulp gezocht, ben de kliniek ingegaan en gelukkig met succes.’

Verdoving

De reden waarom Dave in een verslaving terecht is gekomen, gaat hij niet te diep op in. Wel stelt hij dat het voor hem veel was om op jonge leeftijd bekend te worden en dat iedereen opeens een mening over hem had.

‘Ik kon heel slecht met m’n gevoel en emoties omgaan en in de drank en de drugs vond ik mijn verdovingsmiddel en zo hoefde ik niet te voelen. Daardoor eigenlijk jezelf continu in een soort verdoving willen houden, niet geconfronteerd willen worden met de werkelijkheid en niet de puinhoop te hoeven zien’ vertelt Dave in de video.

‘Mooiste cadeautje aan mezelf’

Dave is blij dat hij deze stap gezet heeft. ‘Het herstel dat ik heb gevonden is echt het mooiste cadeautje dat ik mezelf heb gegeven. Ik kan weer een goede zoon zijn, een goede vader zijn en een lieve vriend voor m’n meisje en ik voel me bovendien ontzettend gelukkig. Twee jaar geleden had ik niet meer de hoop dat ik me nu zo zou voelen als nu. ‘Ik ben trots dat ik aan m’n problemen ben gaan werken’ aldus Dave.

Anderen helpen

Een jaar geleden besluit Dave dat hij graag andere mensen wil helpen die ook worstelen met een verslaving. Om die reden is hij onder andere samen met cabaretier Najib Amhali een afkickkliniek begonnen.

‘Super moeilijk en spannend’

Onder de video schrijft hij: ‘Ik vind het echt een super moeilijk en spannend moment maar ook ontzettend nodig om een stap naar voren te doen. Verslaving is een enorm probleem in alle lagen van onze bevolking en toch vaak een groot taboe. Ik weet hoe uitzichtloos het kan lijken, maar ik weet ook dat herstel mogelijk is. Je staat er niet alleen voor!’

Broer Donny

Dave oogst veel lof over zijn openhartigheid. De reacties stromen binnen op social media. Ook Donny Roelvink reageert onder de post van Dave: ‘Ik ben onwijs trots op jou broer. Je laat mij elke dag weer verbazen met de onwerkelijke stappen die jij maakt in jouw leven. Deze Dave kende ik altijd al, alleen ken je hem nu zelf ook weer.’

https://www.instagram.com/tv/CdsR7BGDSpj/?utm_source=ig_web_copy_link

Dean Roelvink

Op 30 oktober 2021 zijn Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn de trotse ouders geworden van een prachtige zoon Dean. Dave maakte het blije nieuws destijds bekend op zijn Instagram. De trotse ouders zijn dolgelukkig met hun bundeltje geluk. Zij posten dan ook geregeld prachtige kiekjes van hun gezinsgeluk.

‘Vrienden voor altijd’

Dean is dol op zijn kleine mannetje en deelde onlangs deze prachtige foto, waarin hij Dean in zijn zongebruinde armen heeft. Bij de foto’s schreef Dave: ‘amigos para siempre’, wat in het Nederlands ‘vrienden voor altijd’ betekent.

Bron en Beeld: Instagram Dave Roelvink

Delen

Meer over Dave Roelvink

VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na 'carrièreswitch'
VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na ‘carrièreswitch’
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon 'Beste maatjes'
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon ‘Beste maatjes’
Lees alle artikelen over Dave Roelvink